BejelentésVállalok kőműves,burkoló,festőmunkát.Családiházak építését lakások,irodák felujitsát.Tel:06205940260
Kis munka is munka hozhat nagyobat is!

MENÜ
Köszöntöm a honlapomon!

 

 

 

Vállalok lakások, irodák, üzletheiségek felújítását és tatarozását. Mindenféle bontási munkákat falak elbontását, járólapok felverését továbbá csempe leszedését oldalfalról régi parketta felszedését. A panellakásokban és klasszikus építési módon kivitelezett építményekben is. Törmelék elhordásával és szállításával együtt. A Kőműves munkálatokat  belső válaszfalak rakását, főfalak építését ytong és hagyományos alapanyagú téglából . Ebbe beletartozik üvegtégla és dísztégla  felépítése is. A falazatok gépészeti munkálatai utáni pótlása is bele értendő. Külső és belső vakolást épületeknek homlokzati hőszigetelését, színezését javítását át festését. Aljzatbeton lehúzását, zsalukő, alapok és teraszok építését továbbá vízóra akna kialakítását földmunkával együtt. Hideg burkolást, csempézést a járólapok lerakását természetben előforduló kövek munkálatait, de laminált parketta fektetését is. Kád, csempe, járólapok cseréje vállalható részemről. A mediterrán típusú burkolatokat is elkészítem. Ingatlanokban tisztasági festést és tapétázást ajtó, ablak mázolását vagy előkészítő műveleteiket elvégzem szükség szerint.Természetesen kisebb megbízásokat és feladatok megoldását, részmunkákat is kérés szerint teljesítem. a fent említett munkákat is beleértve a javító és helyre állító munkákat is szívesen elvégzem. Beázás vagy más oknál fogva tönkrement felületeken.Társasházaknak, magán személyeknek, stb...  Budapesten és környékén.

Tekintse meg a nettó anyag mentes árakat amelyből elő kalkulációt végezhet. A munka díjjak 50 nm menyiségtől vannak számolva.! A munka felmérése ingyenes és javasolt. Mivel a helyi viszonyokat is figyelembe kell venni.

Köszönettel: Novák Gábor

Telefon: 06 20 594 0260

E-mail: komuves.burkolo@freemail.hu

Szolgáltatási terület:

Budapest, I., II., III., IV., V., VI., VII., VIII., IX., X., XI., XII., XIII., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII.,XIX., XX., XXI., XXII., XXIII., Kerületekben  és pest megyében.

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!